|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
|
admin
Translation changed |
|
deleted user. Everything else - profile, connections, friends, server memberships - is erased. This can't be undoneištrintas vartotojas. Visa kita - profilis, ryšiai, draugai, serverio narystė - ištrinta. Šio veiksmo negalima atšaukti.